Stage lopen bij Het Buytenhuis?

Dat kan!

De medewerkers van Het Buytenhuis zijn gekwalificeerd en betrokken. Ze voelen zich thuis bij onze aanpak en kiezen bewust voor mooi en zinvol werk in de zorg. Ze hebben hart voor de zaak en geven alles om het onze bewoners naar hun zin te maken; om ze de aandacht te geven die ze verdienen.

Bij Het Buytenhuis zijn onze medewerkers onderdeel van het huiselijke leven.Voel je je thuis bij onze aanpak en ben je op zoek naar een stageplaats in de zorg? Neem voor vragen contact op met (050)  211 54 83 of stuur een sollicitatiebrief met je motivatie en CV naar: info@hetbuytenhuis.nl

Meeloopstage

Zowel op het MBO als HBO (en steeds vaker ook op de universiteit) kent men een meewerkstage. Gedurende deze periode is het de bedoeling dat je de kennis die je op de opleiding hebt geleerd in de praktijk brengt. Zo krijg je meer werkervaring en is het een interessante toevoeging op je cv.

Leerwerkplek (BPV)

Studenten in het middelbaar beroepsonderwijs worden via stages en leerbanen opgeleid in de praktijk van een beroep. De zogenoemde beroepspraktijkvorming (BPV) is een verplicht onderdeel van iedere mbo-opleiding.

Afstudeerstage

Bij de meeste HBO en WO opleidingen sluit je je studie af door een afstudeerstage te lopen. Een afstudeerstage houdt in dat er een onderzoek wordt gedaan. Afhankelijk van welke studie er wordt gevolgd, zal er ook een afstudeerpresentatie moeten worden gegeven.