Een nieuwe vorm van wonen voor mensen met dementie

"De medewerkers van Het Buytenhuis zijn gekwalificeerd en betrokken. Ze voelen zich thuis bij onze aanpak en kiezen bewust voor mooi en zinvol werk in de zorg. Ze hebben hart voor de zaak en geven alles om het onze bewoners naar hun zin te maken, om ze de aandacht te geven die ze verdienen. Bij Het Buytenhuis zijn onze medewerkers onderdeel van het huiselijke leven."

Medewerkers

Ellie Mattiesing 
Locatiemanager

Locatiemanager van De Wenakker in Groningen is Ellie Mattiesing. Zij heeft veel ervaring in de zorg en heeft hospitality hoog in het vaandel staan. Ellie is verantwoordelijk voor het samenstellen van een goed samenwerkend team.

Verpleegkundige/verzorgende
We hebben 24/7 een verpleegkundige/verzorgende aanwezig in het huis. Overdag zijn er meerdere medewerkers (verpleegkundigen en verzorgenden) aan de slag voor de dagelijkse zorg, hulp en aandacht.

Activiteitenbegeleiders
Voor de activiteiten hebben we, naast de gewone activiteiten die de verzorgenden met de bewoners ondernemen, ook een groepsbegeleider in dienst samen met een stagiaire en vrijwilligers.

Kok
De maaltijden worden verzorgd door onze kok en met zijn hulp kunnen bewoners en verzorgenden zelf koken.

Tuin/klusjesman
Ons landgoed vraagt ook onderhoud en wij vinden het gezellig als er wat extra hulp is voor hand- en spandiensten: daarom hebben we een tuin/klusjesman in dienst. Deze kan ook helpen bij eventueel benodigd vervoer.  

Huishoudelijke hulp
Wij houden van netjes: onze schoonmakers zorgen ervoor dat alle privé-verblijven en gemeenschappelijke ruimtes goed worden onderhouden. Bij Het Buytenhuis ziet alles er picobello uit.

Werken bij Het Buytenhuis?
Hier vind je onze vacatures.