De zorg en verzorging

Verpleegkundige/verzorgende
We hebben 24/7 een verpleegkundige/verzorgende aanwezig in het huis. Overdag zijn er meerdere medewerkers (verpleegkundigen en verzorgenden) aan de slag voor de dagelijkse zorg, hulp en aandacht.


Gespecialiseerde dementiezorg
We hebben 24/7 een verpleegkundige/verzorgende aanwezig in het huis. Overdag zijn er meerdere medewerkers (verpleegkundigen en verzorgenden) aan de slag voor de dagelijkse zorg, hulp en aandacht.In en rondom het huys

Kok
De maaltijden worden verzorgd door onze kok en met zijn hulp kunnen bewoners en verzorgenden zelf koken.

Tuin/klusjesman
Ons landgoed vraagt ook onderhoud en wij vinden het gezellig als er wat extra hulp is voor hand- en spandiensten: daarom hebben we een tuin/klusjesman in dienst. Deze kan ook helpen bij eventueel benodigd vervoer.  

Huishoudelijke hulp
Wij houden van netjes: onze schoonmakers zorgen ervoor dat alle privé-verblijven en gemeenschappelijke ruimtes goed worden onderhouden. Bij Het Buytenhuis ziet alles er picobello uit.

Locatieleider

Locatiemanager van De Wenakker in Groningen is Ellie Mattiesing. Zij heeft veel ervaring in de zorg en heeft hospitality hoog in het vaandel staan. Ellie is verantwoordelijk voor het samenstellen van een goed samenwerkend team.

Ook nieuwsgierig naar onze vacatures?