Interesseformulier

Heeft u interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten voor wonen op een locatie van Het Buytenhuis? U kunt hier het interesseformulier invullen. Wij nemen dan contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek waarin we alle woon- en zorgwensen bespreken. Een rondleiding door De Wenakker is ook mogelijk.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voor professionals

De bewoners van De Wenakker beschikken over een éénpersoons woon-slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen. Alle kamers zijn gerenoveerd met hoogwaardige materialen die passen bij de sfeer van de villa.

Locatie De Wenakker heeft 15 woon-slaapkamers beschikbaar. De ruimtes verschillen qua grootte en indeling; de meeste kamers hebben een prachtig uitzicht over de mooie historische tuin. Alle kamers zijn rolstoel toegankelijk. Voor minder mobiele bewoners is er een lift aanwezig.

Alle woon-slaapkamers zijn standaard uitgevoerd met vloerbedekking en gordijnen. De badkamers hebben kleuren waar dementerende mensen zich prettig bij voelen. Omdat wij het thuisgevoel belangrijk vinden, stimuleren wij elke bewoner om zijn of haar privéruimte in te richten met eigen meubilair en dierbare bezittingen. Voor mensen met dementie is dit een belangrijke voorwaarde om zich thuis te voelen. Het is ook mogelijk dat wij de woonruimte inrichten of daarbij helpen.

Naast de eigen woon-slaapkamer hebben bewoners beschikking over alle algemene ruimtes. We wonen immers samen in een huis.

Logeerkamer

In de eigen woon-slaapkamer is er ook ruimte om familie en vrienden te ontvangen. Mochten mensen willen overnachten dan is er een logeerkamer beschikbaar.

Handige links

Onze lijst met links naar interessante instellingen en organisaties.

CIZ

Alzheimer Centrum Groningen

UMCG